Behandeling slaapapneu

Krijg meer energie en ademruimte!

door het contact met jezelf te verbeteren

Ondanks gebruik CPAP, APAP, MRA of andere ingreep
toch...

Behandeling slaapapneu
Ademhaling
Een Mioka slaapapneu behandeling, is een aanvullende kijk op “Leven dat je niet meer vasthoudt”

Het klinkt zo vanzelfsprekend, een vrij leven. Je wil je leven vormgeven zoals dit goed voelt voor jou en toch word je belemmert in je energie en vrije ruimte door:

 • controle en dwang om het juiste te moeten doen
 • te moeten voldoen aan de eisen en verwachtingen van anderen
 • de wereld die instort als jij er niet bent om het op te lossen/op te vangen

Ik ben steeds meer vrijheid gaan ervaren door lichaamswerk en ademhalingswerk. Het brengt mij in contact met mijzelf en voel wat voor ruimte dit geeft. Ruimte om vrij te ademen, niet meer gebonden aan oude overtuigingen en richting te geven aan mijn leven en hier vorm aan te geven. Dit is een grote eye-opener voor mij geweest om inzicht te krijgen in welke belemmeringen invloed hebben op de vrijheid die ik voel.

"Ik ben op missie om mensen met slaapapneu
te helpen aan meer energie en ademruimte.
Los te komen van verwachtingen waar zij voorheen aan moesten voldoen, zodat ze met vertrouwen in hun lichaam weer liefde en voldoening uit hun dag en relaties halen"

Gespecialiseerd in behandelen slaapapneu cliënten

Een jaar lang heb ik onderzoek gedaan naar slaapapneu en in dat jaar alleen mensen behandelt met slaapapneu.

Slaap heeft mij altijd gefascineerd, mede door de nachtmerries die ik zelf heb gehad tot mijn 25e en deze ben gaan behandelen door bewust te worden van mijn droomstaat tijdens mijn slaap (lucide dromen). Ook wat het verband van de nacht is met de dag boeit mij enorm en mijn onderzoek heeft uitgewezen dat slaapapneu / osas niet alleen zijn oorsprong heeft in de nacht (verslappen luchtwegen).

Vanuit dit onderzoek weet ik uit ervaring dat jij veel verantwoordelijkheid op je neemt. De lat heel hoog legt voor jezelf om met de minimale energie die jij hebt, toch de dag door te komen. Ook dat je gewend bent om te touwtjes in handen te hebben, en als anderen het niet lukt, om het dan zelf te doen.
Dat het vertrouwen in jouw eigen lichaam tot een dieptepunt is gezakt, en dat je moeite hebt om je leven in te richten zoals jij dat wenst in te richten. Je relatie(s) lijden onder je prikkelbaarheid en hoge stress die je hebt door het ontbreken van energie, hierdoor wordt de intimiteit en positieve energie binnen je relatie minder en moeilijker te vinden. Het doet ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel om dingen zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen en draaiende te houden.

Visie
Micha Uspessij

Ook jij kunt meer energie en ademruimte krijgen en voldoening halen uit je dag!

Ervaringen van mijn cliënten

Micha is een heel professioneel en ervaren masseur. Hij is open, integer, gedreven en doelgericht.

Ik heb sessies gehad om te onderzoeken of deze helpen bij slaapapneu / slaapproblematiek. Dit waren interactieve sessies, dus samen aan het werk.
Micha's aanpak is in mijn ogen een combinatie van psychotherapie, haptonomie en massage. Samen patronen ontdekken/benoemen, samen bekijken hoe je het anders kunt benaderen om het beter voor jezelf te maken.
In elke behandeling stond een pijnpunt centraal (mentaal en fysiek). Direct resultaat was dat mijn lichaam na de behandeling prettiger aanvoelde. Een behandeling werkt op de psyche langer door.
Gevolg is dat ik me bewuster ben van mijn handelen en de mogelijkheden om daarin aanpassingen te doen. Door de dag heen ben ik me bewuster van mijn ademhaling.
Het effect op mijn slechte slapen is niet direct zichtbaar, maar ik ben ervan overtuigd dat dit langer tijd en meer aandacht nodig heeft.

W. (Client)

'Via een oproep op linkedin ben ik in contact gekomen met Micha van Mioka.
Micha zocht mensen die slaapapneu hebben. Hij wilde onderzoek doen naar behandeling daarvan via holistische massage. Micha is een open, vriendelijke en lieve man.

Micha is betrokken, rustig en doelgericht. Samen met mij heeft hij voor elke sessie een doel en een behandelplan bepaald door intuitie en kennis te combineren.
Tijdens de massage zijn er verrassende resultaten geboekt. Die hebben mij inzicht gegeven, en geholpen gebeurtenissen in mijn leven, die er toch meer toe doen dan ik dacht, een plekje te geven.
Een sessie wordt afgesloten met een evaluatie waarbij er dieper wordt ingegaan wat er gebeurde, wat voor gevoel daarbij kwam kijken, en of er thema’s aan het licht zijn gekomen die eventueel verder onderzocht kunnen worden.

De sessies met Micha zijn voor mij zeer waardevol, het slaapritme is iets verbeterd, en ik vind rust en inzicht door holistische massage.

Dan (Client)

Wil jij het vertrouwen in je lichaam terugkrijgen en met meer energie en ademruimte je leven vormgeven?

De oplossing ligt dichter bij jezelf dan je denkt

Veel van mijn cliënten zijn sceptisch bij het horen van massagetherapie. Bij het horen van massage ontstaat al snel de associatie met ontspanningsmassage of sportmassage en “hoe kan massage nou bijdragen aan mijn slaapapneu?”

Wat wij samen gaan doen is verder kijken dan de symptomen en klachten van slaapapneu / osas.
Ik combineer massage en coaching op een manier dat onbewuste processen naar boven komen, en de oorzaak naar het licht komt.

Door inzicht te krijgen in deze processen, zal je ook inzicht krijgen hoe deze klachten zich hebben kunnen vormen tot een klacht.

Ik ben gediplomeerd massagetherapeut en heb mij gespecialiseerd in het behandelen van mensen met slaapapneu. Aangesloten bij een beroepsvereniging en geschillencommissie om de kwaliteit te borgen die jij van een therapeut mag verwachten.

Behandeling slaapapneu gericht op jouw klachten

Ik heb zorgvuldig 3 trajecten samengesteld. Vooraf vindt een vrijblijvend en gratis inzicht gesprek plaats waarin we samen kijken welk pakket het beste bij jouw situatie past, zodat jij de beste begeleiding krijgt.

Bewust ademhalen

Het begin van het ervaren van meer energie en ademruimte…
Ademhaling

Dit traject is speciaal ontwikkeld om je bewust te worden van je lichaam, je eigen ademhaling en ruimte te geven aan jouw gevoel.

Ruimte en aandacht geven aan je gevoel laat vastzittende energie weer stromen en geeft je de mogelijkheid om meer energie en ademruimte te ervaren.

Loskomen

Kom los van jouw belemmeringen en dat wat je vasthoudt…
Stappen zetten

Aanvullend op het Bewust ademhalen traject, gaan wij in deze sessies dieper kijken door het verband te leggen tussen heden, verleden en toekomst.

Inzicht hierin geeft jou ruimte om nieuwe stappen te zetten, los van deze belemmeringen.

Vertrouwen

Meer energie en ademruimte door vertrouwen…
Liefde
Aanvullend op het Loskomen traject, gaan we in deze sessies aandacht geven aan het herstellen van het vertrouwen en de liefde voor jezelf en je lichaam

Door de liefde weer terug te vinden, zul jij je weer echt kunnen verbinden met je relatie(s) en je leven vorm kunnen geven in verbinding met jezelf en de ander.

Tarieven

Bewust ademhalen
traject

253,50
 • 3 weken
 • 3 behandelingen
 • €84,50 per behandeling
 • €10,- korting per behandeling
 • Vrijblijvend
  Gratis inzichtgesprek vooraf!

Loskomen
traject

477,-
 • 8 weken
 • 6 behandelingen
 • €79,50 per behandeling
 • €15,- korting per behandeling
 • Vrijblijvend
  Gratis inzichtgesprek vooraf!

Vertrouwen
traject

596,-
 • 12 weken
 • 8 behandelingen
 • €74,50 per behandeling
 • €20,- korting per behandeling
 • Vrijblijvend
  Gratis inzichtgesprek vooraf!

Wanneer je door wilt met de behandelingen is het volgende mogelijk:

Losse behandelingen:
€94,50 per behandeling

Verdiepende sessies binnen een traject:
Het komt voor dat er meer verdieping/tijd nodig is binnen het afgenomen traject om een probleem verder uit te werken. Dan gelden de tarieven binnen dat traject.

Een opvolgend traject:
Zie kosten per behandeling in dat traject. Dus besluit je na afronding van het Loskomen pakket verder te willen met het Vertrouwen pakket, dan betaal je voor 2 sessies 2x €74,50 extra.

Voor mij was het de eerste keer dat ik naar een holistisch masseur ging. Ik wist niet wat ik moest verwachten, en ging er met openhouding naar toe. Ik voelde mij gelijk bij jou op m'n gemak. Je hebt een professionele houding en serieuze interesse in mij als persoon. Ik had veel spanning in mijn lijf en je wist precies de punten te pakken, zowel lichamelijk als geestelijk, ik vond dit erg bijzonder. Je hebt mijn spanning met je massages uit mijn lichaam gehaald en mijn klachten verdwenen na een aantal sessies.

Renate (Client)

Dankzij Micha heb ik geleerd om te luisteren naar de signalen van mijn lichaam i.p.v. te negeren en door te rennen .
Hij is daarin een fantastische en integere begeleider, die de kunst verstaat om te triggeren zonder te pushen.

Annita (Client)

Veelgestelde vragen

Ja dat kan zeker. Je kan ervoor kiezen om de pakketkosten in 1x of per te sessie betalen.
Let wel: Het pakket wat je afneemt dient in volledigheid betaald te worden.

Het gratis inzichtgesprek is ervoor om helderheid te brengen in jouw hulpvraag en wat ik voor jou kan betekenen.
Voordat wij aan het traject gaan beginnen krijg je een vragenlijst toegestuurd die je dient in te vullen zodat ik een zo goed mogelijk beeld krijg van jou als persoon.
Voorafgaand aan elke sessie vind een korte intake plaats om af te stemmen waar wij aan gaan werken voor die sessie.

Op de massagetafel lig je alleen met je onderbroek/slip aan. Je ligt onder een grote massagehanddoek, en de delen die niet gemasseerd worden zijn bedekt met de massagehanddoek.

Een behandeling/sessie duurt 60-75 minuten.

Nee, de behandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding van een zorgverzekeraar.

Vraag volledig vrijblijvend het gratis inzicht gesprek aan:

Openingstijden MIOKA:
Ma: gesloten
Di: 9u30-18u
Wo: 8u-18u
Do: 8u-18u
Vr: 8u-16u

Keulenstraat 12 - 1.14
7418 ET
Deventer
06 12 71 59 29
info@mioka.nl

KVK: 76484459
Webdesign Mioka 2022
Logo design Nonstop Media

Dank voor het invullen!

Ik neem zo spoedig mogelijk
contact met je op

Warme groet,
Micha Uspessij
Mioka

Nieuwsbrief