Woede is een gift

Woede is een gift
Foto - Pexels.com Bret Sayles

Woede!

Weet jij hoe jij hiermee om kunt gaan? Of sluit jij het nog steeds op?

Een herkenbaar thema voor mij als persoon. Van tijd tot tijd en per moment steekt het de kop op. Van kleins af aan zit deze kracht al in mij, en ik niet wist hoe ik ermee om moest gaan.

In de basis is woede energie. Het wil ergens naartoe, sterker nog, het is creërende en manifesterende energie.

Woede is een gift

Ik heb lang geprobeerd om dat zelf te doen, met als (onbewuste) drijfveer om maar niet in contact te hoeven komen met mijn woede en conflicten die daartoe leiden. Tegelijkertijd komt er daarmee ook zo weinig van mij terecht. Ik ben er altijd met een grote boog omheen gewandeld en het voelt als brandjes blijven blussen. Weer indammen, toezeggen, of weer uitbarsten.

Creëren en manifesteren kan niet zonder andere mensen.

Ten eerste: Je hebt andere mensen nodig om beïnvloed te worden door jouw creatieve manifesterende kracht en er deel van uit kunnen maken.
Plat gezegd: Creëren heeft geen effect zonder toeschouwers/deelnemers.

Ten tweede: Zolang je niet alleen in deze wereld bent en dat is niemand (nee ook niet diegene in een hutje op de hei of bovenop de berg), dien je mensen mee te nemen en bewust te maken van jouw creërende kracht. De conflicten uit de weg te gaan door mensen te informeren van jouw weg die jij uitzet, om dat te kunnen manifesteren wat jij wilt manifesteren.
Doe je dit niet, dan zal je zien dat dat jij de andere kant van diezelfde creërende energie gaat voelen, destructie. Destructie naar anderen en jezelf door alle woede vast te zetten in je lichaam, omdat het niet heeft kunnen creëren en manifesteren.

Stel jezelf de vragen als je weer woede voelt:
Is dit een gevoel wat ik al eerder heb gevoeld? Waar wordt ik in geraakt? Waar ben ik van overtuigd nu ik deze woede voel? Klopt dit gevoel werkelijk?
Voel eerst weer liefde voor jezelf voordat je andere stappen gaat zetten. Ja als je mensen pijn hebt gedaan, is een excuus geplaatst. De motivatie van het excuus is waar het om gaat, is deze vanuit angst, of komt deze vanuit liefde?

Herken jij de woede in jezelf? Neem mensen met wie jij in contact staat mee in wat jij wilt creëren en manifesteren.
Heb je weer een uitbarsting gehad? Voel de liefde eerst naar jezelf, pas dan kun je liefde (en excuus) geven aan de ander.

Ga het maar uitproberen, en weet dat met iedere poging de stap dichterbij is gekomen om niet jezelf te veroordelen en te kleineren.

Herken jij ingehouden woede bij een ander? Vraag die ander of deze jouw mee kan nemen in wat deze voor wereld wil zien, en hoe deze het wil vormen.

Herken jij ingehouden woede bij een kind? Biedt deze een bedding om te kunnen voelen dat het veilig is om dingen te vragen, zodat deze niet in de houding komt om gestraft te worden voor hun acties. Hierdoor leren ze om anderen mee te nemen en gebruik te kunnen maken van hun creërende en manifesterende kracht.

Als je stapje voor stapje gaat beseffen wat jouw woede je wil vertellen, dan creëer je richting. Een richting om jouw energie met een doel te kunnen gaan gebruiken; 
Het creëren van de wereld zoals jij deze wilt vormen, samen met anderen en niet tegen anderen.

Geïnspireerd door:
Iedereen die in contact is geweest met mijn woede. Human Design (Manifestor), Het “Ja” gevoel (Linda Rood), Choose again (Diederik Wolsak), Holistisch lichaamswerk.

Fijn dat je Contact opneemt!

Vul onderstaande gegevens in en ik beantwoord je zsm.

Mioka contact gegevens

alt=""

Geef het gewenste bedrag aan mij door en het adres waar de bon naartoe gestuurd dient te worden en ik zorg voor de rest ✨
MAIL of BEL je verzoek door.

Dank voor het invullen!

Ik neem zo spoedig mogelijk
contact met je op

Warme groet,
Micha Uspessij
Mioka