Uit contact met jezelf?
Begin met leven vanuit je gevoel!

Herstel je contact door integrale holistische massage

Van alles geprobeerd, en toch...

Jezelf weer vinden

"Ik help je met jouw wens om in contact te komen met jezelf, jouw gevoel en eigen liefde."

Los te komen van verwachtingen waar jij voorheen aan moest voldoen, zodat je met vertrouwen in jouw lichaam weer liefde en voldoening uit je leven haalt

Leven vanuit je gevoel

Jezelf weer vinden en leven vanuit je gevoel

Jouw lichaam weet het!

Jouw stress, verdriet angst en pijn is er allemaal op gericht om jou te helpen om los te komen van:

 • controle en dwang om het juiste te moeten doen
 • te moeten voldoen aan de eisen en verwachtingen van anderen
 • Hoe jij vindt dat jij je leven moet leven

Je gaat steeds meer vrijheid ervaren door lichaamswerk en ademhalingswerk. Het brengt jou in contact met jezelf en voelt wat voor ruimte dit geeft. Ruimte om vrij te ademen, niet meer gebonden aan oude overtuigingen en richting te geven aan jouw leven en hier vorm aan te geven.
Bewustwording hierin geeft jou inzicht in welke belemmeringen invloed hebben op de vrijheid die jij ervaart.

"Mijn missie is om bij te dragen aan het creëren van ruimte en verdieping voor gevoel, zodat jij tot de kern kunt komen van jouw klacht en vraagstuk"

Gespecialiseerd in de signalen van het lichaam

Ik weet hoe het is om niet in contact te zijn met mijzelf. Een leven te leven die voornamelijk (onbewust) bestaat uit het vermijden van conflicten, weg te lopen uit moeilijke situaties, boos te worden, mijzelf klein en onzichtbaar te maken als het mij te moeilijk wordt.

Het gevolg door op deze manieren de problemen uit de weg te gaan is, dat ik niet in contact kom met mijzelf en daarmee voorkom dat ik mijn leven kan leven in verbinding met mijzelf en iedereen om mij heen. Het zorgt ervoor dat wat ik wil doen in mijn leven, slechts half of niet af komt omdat ik overal omheen wandel. Het kan er zelfs voor zorgen dat ik niet kan voelen wat ik eigenlijk wel wil.

Oude overtuigingen doen hier hun werk, en dat op te zoeken en echt te zien wat het wilt zeggen, dat heb ik geleerd door lichaamswerk en ademhalingswerk. Mijzelf te leren zien als de persoon die ik ben. Iemand die zijn bijdrage kent en betekenis geeft aan een mooiere wereld!

Tijdens een sessie geef ik ondersteuning aan jouw proces door gebruik te maken van ademwerk en technieken uit o.a. Haptonomie, Shiatsu, Guasha, Deep tissue massage, chakra massage. Mijn therapeutische vaardigheden en holistisch uitgangspunt ondersteunen ons in het geven van een veilige bedding om dieper te kunnen zakken in je lichaam.

Holistische massage
Micha Uspessij

Ook jij kunt jezelf weer vinden, in contact zijn met je gevoel
en flow ervaren in je leven!

Alt=""

Ervaringen van mijn cliënten

Mijn doel was om te leren omgaan met onzekere situaties en deze niet naar me toe te trekken.
Ik heb vooral veel verstopte emoties en kan snel een moeilijke situatie tot mezelf trekken. Tijdens de sessies leerde ik vooral deze onzekerheden en moeilijke gevoelens aandacht te geven om er te zijn. De verwachting dat ik iets moest oplossen, of een onfijn gevoel er niet hoort waren dingen die ik in mijn reflectie nam.
Aandacht geven aan de gevoelens en er laten zijn bleek veel effectiever te zijn. Ik merkte dat ik na zo'n sessie lichter voelde en dichter bij mezelf kwam. Het was een indrukwekkende ervaring.

Micha's aanpak is in mijn ogen een combinatie van psychotherapie, haptonomie en massage. Samen patronen ontdekken/benoemen, samen bekijken hoe je het anders kunt benaderen om het beter voor jezelf te maken.
In elke behandeling stond een pijnpunt centraal (mentaal en fysiek). Direct resultaat was dat mijn lichaam na de behandeling prettiger aanvoelde. Een behandeling werkt op de psyche langer door.
Gevolg is dat ik me bewuster ben van mijn handelen en de mogelijkheden om daarin aanpassingen te doen.


Wil jij vanuit je gevoel leven en met meer energie en ademruimte je leven vormgeven?

De oplossing ligt dichter bij jezelf dan je denkt

Jouw lichaam is een middel dat je helpt om je bewust te worden van wat er besloten ligt in jezelf als je ernaar leert luisteren.
De holistische massage van Mioka nodigt uit om op onderzoek uit te gaan naar wat je lichaam je vertelt.

Vanuit dat uitgangspunt ga je ontdekken dat je lichaam constant signalen geeft die van je vragen hiernaar te luisteren.
Door bewust te luisteren wat je lichaam je wilt vertellen, ga je zelf antwoord geven op de vragen die zich uiten in jouw lichamelijke klachten.

Door inzicht te krijgen in deze processen, zal je ook inzicht krijgen in jouw klachten zich hebben kunnen vormen tot een klacht.

Ik ben gediplomeerd massagetherapeut. Aangesloten bij een beroepsvereniging en geschillencommissie om de kwaliteit te borgen die jij van een therapeut mag verwachten.

Holistische massage behandelingen
gericht om jouw gevoel te laten spreken

Ik heb zorgvuldig 3 trajecten samengesteld. Vooraf vindt een vrijblijvend en gratis inzicht gesprek plaats waarin we samen kijken welk pakket het beste bij jouw situatie past, zodat jij de beste begeleiding krijgt.

Wat je gevoel je zegt

Het begin van je gevoelswereld
te laten spreken…Wat je gevoel je zegt

Dit traject is speciaal ontwikkeld om je bewust te worden van je lichaam, je eigen ademhaling en het verband te leggen tussen heden, verleden en toekomst.

Wat zegt je gevoel over deze periodes? Inzicht hierin geeft je de mogelijkheid om met meer energie en ademruimte je gevoel te blijven ervaren.

Vanuit je gevoel spreken

Kom los van jouw belemmeringen
en dat wat je vasthoudt…Vanuit je gevoel spreken

Aanvullend op het Wat je gevoel je zegt traject, gaan wij in de 3 extra sessies dieper kijken om jouw inzichtelijk te maken hoe jij loskomt van jouw belemmeringen, zodat jij stappen kunt gaan zetten om vanuit je gevoel te spreken, vrij van deze dwang en plicht.

Stroming

Laten stromen en ervan gaan genieten…
Stroming

Aanvullend op het Vanuit je gevoel spreken traject, gaan we in de 2 extra sessies aandacht geven aan stroming voor de liefde voor jezelf en je lichaam.

Door de liefde weer te voelen, zul jij je weer echt kunnen verbinden met je relatie(s) en je leven vorm kunnen geven in verbinding met jezelf en de ander.

Tarieven

Wat je gevoel je zegt
traject

268,50
 • 3 behandelingen
  in 3 weken*
 • €89,50 per behandeling
 • €5,- korting per behandeling
 • Vrijblijvend
  Gratis inzichtgesprek vooraf!

Vanuit je gevoel spreken
traject

507,-
 • 6 behandelingen
  in 8 weken*
 • €84,50 per behandeling
 • €10,- korting per behandeling
 • Vrijblijvend
  Gratis inzichtgesprek vooraf!

Stroming
traject

636,-
 • 8 behandelingen
  in 12 weken*
 • €79,50 per behandeling
 • €15,- korting per behandeling
 • Vrijblijvend
  Gratis inzichtgesprek vooraf!

* Indicatief, afhankelijk van onderling afgestemde planning.

Wanneer je door wilt met de behandelingen is het volgende mogelijk:

Losse behandelingen:
€94,50 per behandeling

Verdiepende sessies binnen een traject:
Het komt voor dat er meer verdieping/tijd nodig is binnen het afgenomen traject om een probleem verder uit te werken. Dan gelden de tarieven binnen dat traject.

Een opvolgend traject:
Zie kosten per behandeling in dat traject. Dus besluit je na afronding van het Vanuit je gevoel spreken pakket verder te willen met het Stroming pakket, dan betaal je voor 2 sessies 2x €79,50 extra.

Tijdens de massage zijn er verrassende resultaten geboekt.
Die hebben mij inzicht gegeven, en geholpen gebeurtenissen in mijn leven, die er toch meer toe doen dan ik dacht, een plekje te geven.

Dankzij Micha heb ik geleerd om te luisteren naar de signalen van mijn lichaam i.p.v. te negeren en door te rennen .
Hij is daarin een fantastische en integere begeleider, die de kunst verstaat om te triggeren zonder te pushen.
Ik heb veel geleerd en neem de lessen nog met me mee. Ik merkte dat ik het fijn vond dat er een wederzijdse samenwerking was, waar ik ook aan mijn eigen grenzen mocht houden. Ik merkte dat ik hierdoor meer vertrouwen heb in mezelf, en het minder spannend vind om te gaan met moeilijke situaties in mijn dagelijkse leven.

Je hebt een professionele houding en serieuze interesse in mij als persoon. Ik had veel spanning in mijn lijf en je wist precies de punten te pakken, zowel lichamelijk als geestelijk, ik vond dit erg bijzonder. Je hebt mijn spanning met je massages uit mijn lichaam gehaald en mijn klachten verdwenen na een aantal sessies.

Veelgestelde vragen

Het is een soort lichaamsmassage die zich richt op de balans van lichaam en geest.

Het is vorm van integrale massage waarbij lichaam, emoties, geest en ziel als geheel worden benaderd. De holistische visie heeft als uitgangspunt dat deze 4 elementen met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden.
Een holistische massage kan je helpen blokkades op te heffen die gepaard gaan met emotionele, lichamelijke en geestelijke klachten en is gericht op het bevorderen van evenwicht en welzijn in alle aspecten van iemands leven.

Holistische massage werkt door in het bewustzijn, en is bij definitie een massage waarin bewustwording gestimuleert wordt. Het effect is des te groter wanneer jij open staat om op onderzoek te gaan wat deze blokkades veroorzaken. Als massagetherapeut zorg ik ervoor dat jij deze openheid kunt blijven ervaren in een massage sessie.

Holistische massagetherapie richt zich op de hele persoon – lichaam, geest en ziel – om genezing en evenwicht te bevorderen.
Tijdens de massage werken wij samen om eventuele spanningen of blokkades die jouw persoonlijke ontwikkeling in de weg staan, inzichtelijk te krijgen zodat jij met een andere blik stappen kunt zetten.

Het wordt gebruikt om de gezondheid en het welzijn te verbeteren en is geschikt voor mensen die meer verbondenheid willen voelen met hun lichaam. Wij gaan op onderzoek uit om erachter te komen wat de behoeften van jouw zijn en hiervoor ik gebruik verschillende massagetechnieken en therapeutische hulpmiddelen zoals ademwerk om jou te helpen jouw doel te bereiken.

Het kan een uiterst effectieve manier zijn om je te helpen je evenwichtiger en krachtiger te voelen in het vraagstuk wat jouw klachten veroorzaakt.

Integrale massage is een vorm van massage waarbij fysieke en energetische aanraking wordt gebruikt om jou in bewust contact met jouw lichaam te brengen, bewust te worden en ruimte te geven aan wat er in jouw leeft. Deze vorm van massage kan zeer nuttig zijn om het lichaam in balans te brengen en de gezondheid te herstellen.

De methodiek van integrale holistische massage is om tijdens de massage contact te maken met de jou om een gevoel van verbinding en eenheid te geven. Dit gebeurt door middel van verschillende technieken zoals energiewerk, ademwerk en lichaamswerk. Door zich op een dieper niveau met jou als te verbinden, ben ik als therapeut in staat een meer aangepast en effectief behandelplan op te stellen.

Lees meer hierover in mijn blog hoe een sessie kan worden vormgegeven.

Er zijn veel thema’s die bij holistische massagetherapie aan bod kunnen komen. Een veel voorkomend thema is het loslaten van oude pijn of lastige situaties uit het verleden. Dit kan door stil te staan bij wie je bent, wat er in je leeft en wat je los kunt laten. Een ander thema is jezelf en je lichaam op een dieper niveau leren kennen. Dit kan bijvoorbeeld door je te richten op je ademhaling en je bewust te worden van je lichaam. Integrale holistische massage richt zich op de mens als geheel, het begrijpen van de oorzaak of achtergrond van spanningen of klachten en het loslaten van emoties. Dit helpt om een betere balans tussen denken voelen handelen en zijn tot stand te brengen.

Tijdens een holistische massagetherapie sessie kan ik gebruik maken van een breed scala van diverse oosterse en westerse massagevormen:

 • Klassieke massage technieken
 • Energetische massage
 • Holistic pulsing (pulsen)
 • Chakra massage
 • Deep tissue (bindweefsel massage)
 • Triggerpoint massage
 • Shiatsu
 • Guasha

Ook wordt er gebruik gemaakt van therapeutische vaardigheden met grondbeginselen uit:

 • Meridiaanleer
 • Haptonomie
 • Ademwerk
 • Chakra psychologie
 • Karakterstructuren

Het gratis inzichtgesprek is ervoor om helderheid te brengen in jouw hulpvraag en wat ik voor jou kan betekenen.
Voordat wij aan het traject gaan beginnen krijg je een vragenlijst toegestuurd die je dient in te vullen zodat ik een zo goed mogelijk beeld krijg van jou als persoon.
Voorafgaand aan elke sessie vind een korte intake plaats om af te stemmen waar wij aan gaan werken voor die sessie.

Op de massagetafel lig je alleen met je onderbroek/slip aan. Je ligt onder een grote massagehanddoek, en de delen die niet gemasseerd worden zijn bedekt met de massagehanddoek.

Een behandeling/sessie duurt 60-75 minuten.

Nee, de behandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding van een zorgverzekeraar.

Vraag volledig vrijblijvend het gratis inzicht gesprek aan:

Openingstijden MIOKA:
Ma: 9u30-13u
Di: 9u30-18u
Wo: 8u-18u
Do: 8u-18u
Vr: 8u-18u

Keulenstraat 12 - 1.14
7418 ET
Deventer
06 12 71 59 29
info@mioka.nl

KVK: 76484459
Webdesign Mioka 2023
Logo design Nonstop Media

Dank voor het invullen!

Ik neem zo spoedig mogelijk
contact met je op

Warme groet,
Micha Uspessij
Mioka

Nieuwsbrief