Uit contact met jezelf?
Begin met leven vanuit je gevoel!

Herstel je contact door holistische massage

Van alles geprobeerd, en toch...

Jezelf weer vinden
Leven vanuit je gevoel

Jezelf weer vinden en leven vanuit je gevoel

Jouw lichaam weet het! Jouw stress, verdriet angst en pijn is er allemaal op gericht om jou te helpen om los te komen van:
 • controle en dwang om het juiste te moeten doen
 • te moeten voldoen aan de eisen en verwachtingen van anderen
 • Hoe jij vindt dat jij je leven moet leven
Ik ben steeds meer vrijheid gaan ervaren door lichaamswerk en ademhalingswerk. Het brengt mij in contact met mijzelf en voel wat voor ruimte dit geeft. Ruimte om vrij te ademen, niet meer gebonden aan oude overtuigingen en richting te geven aan mijn leven en hier vorm aan te geven. Dit is een grote eye-opener voor mij geweest om inzicht te krijgen in welke belemmeringen invloed hebben op de vrijheid die ik voel.

"Ik ben op missie om jou in contact te brengen met je eigen gevoel en jou te helpen jezelf te vinden.
Los te komen van verwachtingen waar jij voorheen aan moest voldoen, zodat je met vertrouwen in jouw lichaam weer liefde en voldoening uit je leven haalt"

Gespecialiseerd in de signalen van het lichaam

Ik weet hoe het is om niet in contact te zijn met mijzelf. Een leven te leven die voornamelijk (onbewust) bestaat uit het vermijden van conflicten, weg te lopen uit moeilijke situaties, boos te worden, mijzelf klein en onzichtbaar te maken als het mij te moeilijk wordt.

Het gevolg door op deze manieren de problemen uit de weg te gaan is, dat ik niet in contact kom met mijzelf en daarmee voorkom dat ik mijn leven kan leven in verbinding met mijzelf en iedereen om mij heen. Het zorgt ervoor dat wat ik wil doen in mijn leven, slechts half of niet af komt omdat ik overal omheen wandel. Het kan er zelfs voor zorgen dat ik niet kan voelen wat ik eigenlijk wel wil.

Oude overtuigingen doen hier hun werk, en dat op te zoeken en echt te zien wat het wilt zeggen, dat heb ik geleerd door lichaamswerk en ademhalingswerk. Mijzelf te leren zien als de persoon die ik ben. Iemand die zijn bijdrage kent en betekenis geeft aan een mooiere wereld!

Tijdens een sessie geef ik ondersteuning aan jouw proces door gebruik te maken van technieken uit o.a. Haptonomie, Shiatsu, Guasha, Diepe bindweefsel massage, chakra massage. Mijn therapeutische vaardigheden en holistisch uitgangspunt ondersteunen ons in het geven van een veilige bedding om dieper te kunnen zakken in je lichaam.

Holistische massage
Micha Uspessij

Ook jij kunt jezelf weer vinden, in contact zijn met je gevoel
en flow ervaren in je leven!

Alt=""

Ervaringen van mijn cliënten

Micha's aanpak is in mijn ogen een combinatie van psychotherapie, haptonomie en massage. Samen patronen ontdekken/benoemen, samen bekijken hoe je het anders kunt benaderen om het beter voor jezelf te maken.
In elke behandeling stond een pijnpunt centraal (mentaal en fysiek). Direct resultaat was dat mijn lichaam na de behandeling prettiger aanvoelde. Een behandeling werkt op de psyche langer door.
Gevolg is dat ik me bewuster ben van mijn handelen en de mogelijkheden om daarin aanpassingen te doen.

W. (Client)

Voor mij was het de eerste keer dat ik naar een holistisch masseur ging. Ik wist niet wat ik moest verwachten, en ging er met openhouding naar toe. Ik voelde mij gelijk bij jou op m'n gemak. Je hebt een professionele houding en serieuze interesse in mij als persoon. Ik had veel spanning in mijn lijf en je wist precies de punten te pakken, zowel lichamelijk als geestelijk, ik vond dit erg bijzonder. Je hebt mijn spanning met je massages uit mijn lichaam gehaald en mijn klachten verdwenen na een aantal sessies.


Renate (Client)

Wil jij vanuit je gevoel leven en met meer energie en ademruimte je leven vormgeven?

De oplossing ligt dichter bij jezelf dan je denkt

Jouw lichaam is een middel dat je helpt om je bewust te worden van wat er besloten ligt in jezelf als je ernaar leert luisteren.
De holistische massage van Mioka nodigt uit om op onderzoek uit te gaan naar wat je lichaam je vertelt.

Vanuit dat uitgangspunt ga je ontdekken dat je lichaam constant signalen geeft die van je vragen hiernaar te luisteren.
Door bewust te luisteren wat je lichaam je wilt vertellen, ga je zelf antwoord geven op de vragen die zich uiten in jouw lichamelijke klachten.

Door inzicht te krijgen in deze processen, zal je ook inzicht krijgen in jouw klachten zich hebben kunnen vormen tot een klacht.

Ik ben gediplomeerd massagetherapeut. Aangesloten bij een beroepsvereniging en geschillencommissie om de kwaliteit te borgen die jij van een therapeut mag verwachten.

Holistische massage behandelingen
gericht om jouw gevoel te laten spreken

Ik heb zorgvuldig 3 trajecten samengesteld. Vooraf vindt een vrijblijvend en gratis inzicht gesprek plaats waarin we samen kijken welk pakket het beste bij jouw situatie past, zodat jij de beste begeleiding krijgt.

Wat je gevoel je zegt
Het begin van je gevoelswereld
te laten spreken…Wat je gevoel je zegt Dit traject is speciaal ontwikkeld om je bewust te worden van je lichaam, je eigen ademhaling en het verband te leggen tussen heden, verleden en toekomst. Wat zegt je gevoel over deze periodes? Inzicht hierin geeft je de mogelijkheid om met meer energie en ademruimte je gevoel te blijven ervaren.
Vanuit je gevoel spreken
Kom los van jouw belemmeringen
en dat wat je vasthoudt…Vanuit je gevoel spreken Aanvullend op het Wat je gevoel je zegt traject, gaan wij in de 3 extra sessies dieper kijken om jouw inzichtelijk te maken hoe jij loskomt van jouw belemmeringen, zodat jij stappen kunt gaan zetten om vanuit je gevoel te spreken, vrij van deze dwang en plicht.
Stroming
Laten stromen
en ervan gaan genieten… Stroming Aanvullend op het Vanuit je gevoel spreken traject, gaan we in de 2 extra sessies aandacht geven aan stroming voor de liefde voor jezelf en je lichaam. Door de liefde weer te voelen, zul jij je weer echt kunnen verbinden met je relatie(s) en je leven vorm kunnen geven in verbinding met jezelf en de ander.

Tarieven

Wat je gevoel je zegt
traject

253,50
 • 3 weken
 • 3 behandelingen
 • €84,50 per behandeling
 • €10,- korting per behandeling
 • Vrijblijvend
  Gratis inzichtgesprek vooraf!

Vanuit je gevoel spreken
traject

477,-
 • 8 weken
 • 6 behandelingen
 • €79,50 per behandeling
 • €15,- korting per behandeling
 • Vrijblijvend
  Gratis inzichtgesprek vooraf!

Stroming
traject

596,-
 • 12 weken
 • 8 behandelingen
 • €74,50 per behandeling
 • €20,- korting per behandeling
 • Vrijblijvend
  Gratis inzichtgesprek vooraf!

Wanneer je door wilt met de behandelingen is het volgende mogelijk:

Losse holistische massagetherapie behandeling:
€94,50 per behandeling

Verdiepende sessies binnen een traject:
Het komt voor dat je meer verdieping wil binnen het afgenomen traject om een probleem verder uit te werken. Dan gelden de tarieven binnen dat traject.

Een opvolgend traject:
Zie kosten per behandeling in dat traject. Dus besluit je na afronding van het Vanuit je gevoel spreken pakket verder te willen met het Stroming pakket, dan betaal je voor 2 sessies 2x €74,50 extra.

Tijdens de massage zijn er verrassende resultaten geboekt.
Die hebben mij inzicht gegeven, en geholpen gebeurtenissen in mijn leven, die er toch meer toe doen dan ik dacht, een plekje te geven.

Dan (Client)

Dankzij Micha heb ik geleerd om te luisteren naar de signalen van mijn lichaam i.p.v. te negeren en door te rennen .
Hij is daarin een fantastische en integere begeleider, die de kunst verstaat om te triggeren zonder te pushen.

Annita (Client)

De holistische massage therapieën bij Micha waren verhelderend. Doordat hij veiligheid en duidelijkheid bied, geeft dat ruimte om te openen. Een aanrader!Aartie (Client)

Luisterend oor met gevoel voor de details waar het vaak om gaat in het bewust worden, wat voor mij heel belangrijk is. Dat gaf mij gevoel gehoord te worden waardoor ik beter inzicht kreeg in mijn klacht.


Annelies (Client)

Veelgestelde vragen

Ja dat kan zeker. Je kan ervoor kiezen om de pakketkosten in 1x of per te sessie betalen.
Let wel: Het pakket wat je afneemt dient in volledigheid betaald te worden.

Het gratis inzichtgesprek is ervoor om helderheid te brengen in jouw hulpvraag en wat ik voor jou kan betekenen.
Voordat wij aan het traject gaan beginnen krijg je een vragenlijst toegestuurd die je dient in te vullen zodat ik een zo goed mogelijk beeld krijg van jou als persoon.
Voorafgaand aan elke sessie vind een korte intake plaats om af te stemmen waar wij aan gaan werken voor die sessie.

Op de massagetafel lig je alleen met je onderbroek/slip aan. Je ligt onder een grote massagehanddoek, en de delen die niet gemasseerd worden zijn bedekt met de massagehanddoek.

Een behandeling/sessie duurt 60-75 minuten.

Nee, de behandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding van een zorgverzekeraar.

Vraag volledig vrijblijvend het gratis inzicht gesprek aan:

Openingstijden MIOKA:
Ma: gesloten
Di: 9u30-18u
Wo: 8u-18u
Do: 8u-18u
Vr: 8u-16u

Keulenstraat 12 - 1.14
7418 ET
Deventer
06 12 71 59 29
info@mioka.nl

KVK: 76484459
Webdesign Mioka 2022
Logo design Nonstop Media

Dank voor het invullen!

Ik neem zo spoedig mogelijk
contact met je op

Warme groet,
Micha Uspessij
Mioka

Nieuwsbrief