Massage Deventer | Mioka massagepraktijk

Goede massages voor ontspanning en rust in je hoofd

Moeite om uit je hoofd te komen?

Mioka massage Deventer
ontspannen
Ontspannen is niet vanzelfsprekend!

Van kleins af aan leren wij ons zelf en ons lichaam om met spanning om te gaan, iedereen op hun eigen manier. Spanning (energie) die nergens naartoe kan, slaat zich ergens op en dat is in je lichaam.

Ontspanning heeft meerdere lagen, net zoals spanning(opbouw) meerdere lagen heeft. Jij bent zelf de schakel in het ervaren van de  diepte van de ontspanning.

Praktijkervaring leert mij dat ook tijdens een “reguliere” ontspannende massage mensen nog veel in hun hoofd kunnen blijven zitten, omdat er nog steeds ruimte is voor:
– zaken die je bezig blijven houden, grote en kleine dingen
– (onbewust) weerstand bieden wanneer spanningsplekken gemasseerd worden,
– juist in het hoofd te trekken om de spanningsplekken niet te hoeven voelen.

Je ondergaat dan een massage, omdat je de ruimte hebt gekregen om je af te laten leiden, door niet in open contact te komen met je lichaam. Dit geeft als resultaat, dat jij en je lichaam nog steeds niet die aandacht gekregen heeft waar je eigenlijk voor gekomen bent. Ook als je niet bewust bij een massage aanwezig bent, kan dit nog steeds resulteren in een losser en vrijer voelend lichaam. Als je echter jouw eigen aandacht ook aan een massage kunt toevoegen, dan zal de effectiviteit des te groter zijn.

Waarom? Omdat aandacht, focus en erbij blijven ervoor zorgt dat iets grotere resultaten gaat opleveren, ook tijdens een ontspanningsmassage.

Het vraagt om een andere benadering en aanpak, door ervoor te zorgen dat jij bewust aanwezig bent tijdens het masseren. En daar help ik je specifiek bij tijdens de ontspanningsmassage.

"Ik help mensen die in-, en vanuit hun hoofd leven,
contact te maken met hun lichaam, (dieper) ontspannen en hun eigen bijdrage in ontspanning ervaren."

Gespecialiseerd in de signalen van het lichaam

Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe het is om in je hoofd te blijven, er naartoe getrokken te worden en daar te blijven tot dat uitgedokterd is wat je bezig houdt.
Het is hierdoor lastiger om je aandacht te brengen naar de andere delen van je lichaam die nog veel meer aandacht nodig hebben dan je hoofd.
Hierdoor blijft spanning aanwezig, bouwt het zich op en kunnen er op lichamelijk, emotioneel en ook psychisch vlak (chronische) klachten ontstaan.

Je aandacht te brengen en vestigen op die plekken waar je in mag ontspannen. Dit doe ik door je bewust te maken van je ademhaling en daar samen met jou mee te gaan werken tijdens de massage.

Ademhalen is leven, daar waar het vastzit zijn blokkades en stroomt het minder. Deze blokkades kun je ervaren als stagnatie, weerstand, verdragen, of een plek die je het liefst vermijdt wanneer het moeilijk wordt.

Tijdens de ontspanningsmassage help ik jou om beter/dieper te kunnen ontspannen met behulp van je ademhaling. En ondersteun ik de massage door gebruik te maken van technieken uit o.a. Shiatsu, Guasha, Deep tissue massage, Triggerpoint massage en chakra massage. Mijn therapeutische vaardigheden en holistisch uitgangspunt ondersteunen ons in het geven van een veilige bedding om dieper te kunnen zakken in je lichaam en overgeven (ontspannen) aan wat er zich nu voordoet.

Massage Deventer
Micha Uspessij
Ervaren

Mioka massage Deventer
"Ontspannen door stil te staan en jezelf waar te nemen"

Ervaringen van mijn klanten

De behandelingen gaan de knooppunten goed te lijf Micha ontdekt er tijdens de behandeling ook enkele die ik nog niet eerder gevoeld had.
Hij kan zich goed inleven en de problemen die ik ondervind bijvoorbeeld mijn darmziekte Het geeft ook een ontspannen gevoel.
Hij zorgt ervoor dat je er ontspannen bij ligt, na een kleine meditatie soms. De drukpunten geeft hij aan en dan moet je een cijfer geven van pijnpunt bijv 6 of 7 daar doet hij dan iets mee probeert de druk op te voeren, en de volgende dag geeft het een ruimer gevoel in je lichaam, doordat hij goed gemasseerd heeft.
Tot nu toe alleen maar positief.

Micha is een heel professioneel en ervaren masseur. Hij is open, integer, gedreven en doelgericht.
Direct resultaat was dat mijn lichaam na de behandeling prettiger aanvoelde. Een behandeling werkt op de psyche langer door.
Gevolg is dat ik me bewuster ben van mijn handelen en de mogelijkheden om daarin aanpassingen te doen.

Uit je hoofd komen en in je lichaam zakken?

Kwaliteit van elke massage

Overkoepelend aan de kwaliteit van de Mioka ontspanningsmassage, staat de borging dat ik erkend en gediplomeerd integraal holistisch massagetherapeut ben.
Aangesloten ben bij een beroepsvereniging en mijn werk uitvoer met beroeps-, aansprakelijkheid verzekering.

De ontspanningsmassage is geen therapeutische behandeling (heb je hier interesse in, dan kun je bij mijn massagetherapie aanbod kijken).
Wel geef ik de ontspanningsmassages vanuit een therapeutische basis en holistische kijk op de mens. 

Mioka massage Deventer

Er zal altijd afgestemd worden met jou of er specieke regio’s nadruk behoeven en of er delen overgeslagen kunnen worden.

Kort

30min
34,50
  • Aandachtsgebieden altijd in afstemming met jou.
  • Kort, toch effectief
    Bijv. in je pauze
  • Eigen online planner


Compleet

60min
63,50

Verdiepend

90min
92,50

Veelgestelde vragen

De aangegeven tijden zijn de effectieve massagetijden, m.a.w. bij een 60min massage wordt je ook echt 60min gemasseerd. 

Heb je dusdanig last van spierknopen (triggerpoints) , straalt dit uit of wordt je gelimiteerd in je beweging hierdoor?

Kijk op de pagina voor de intensieve Triggerpoint behandeling Deventer. Deze massage behandeling brengt verlichting in spierknopen.

Massagetherapie is een lichaamsgerichte therapievorm waarbij massage en jouw lichaam als instrument worden gebruikt om vraagstukken te behandelen. Vanuit Mioka’s visie staan lichaamsklachten nooit op zichzelf. Een lichamelijke (emotionele, mentale of geestelijke) klacht is een “extreme” uiting van jouw lichaam om anders met het leven om te gaan, anders in het leven te gaan staan, en het leven anders te ervaren dan je hebt gedaan. Klachten zijn een signaal die met massagetherapie een ingang geven aan precies dat waar jij diep van binnen bewust van mag worden. Zie meer op de holistische massagetherapie deventer pagina, of lees er over in mijn blog.

Alle benodigdheden zijn in de praktijk. Je hoeft geen olie of handdoeken mee te nemen.

Betaling kun je makkelijk voldoen met je mobiel bankieren app door door de QR code na de massage te scannen.
Heb je geen mobiel bankieren app, dan stuur ik je de betaallink toe.

Ontspanningsmassage Deventer

Openingstijden MIOKA massagepraktijk:
Ma: 9u30-13u
Di: 9u30-18u
Wo: 8u-18u
Do: 8u-18u
Vr: 8u-18u

Mioka massage Deventer
Keulenstraat 12
7418 ET
Deventer
06 12 71 59 29
info@mioka.nl

alt=""

Geef het gewenste bedrag aan mij door en het adres waar de bon naartoe gestuurd dient te worden en ik zorg voor de rest ✨
MAIL of BEL je verzoek door.