Over

Mijn naam is Micha Uspessij en oprichter van Mioka. De naam Mioka is opgebouwd uit letters van mijn naam en die van mijn dochters.

Ik weet al sinds mijn 25e dat ik goed kan masseren en ik heb er 15 jaar over gedaan om op het punt te komen en te besluiten om van masseren mijn werk te maken. Het heeft die tijd nodig gehad. Ik geloof er echt in dat alles zijn tijd nodig heeft.

Blij en trots dat ik op dit punt terecht ben gekomen en de overtuiging en visie heb kunnen ontwikkelen om mensen te kunnen helpen. Helpen om mensen naar hun eigen lichaam te leren luisteren.

Als kwaliteitscontroleur in het bedrijfsleven heb ik jarenlang ervaring opgedaan met het onderzoeken van bronoorzaken en uitzetten van preventieve acties. Deze ervaring sluit naadloos aan op mijn beroep als massage therapeut.

Ik ben van mening dat er veel wordt gezocht en gehandeld in oplossingen die symptoom bestrijdend zijn. De oorzaak niet aanspreken en teveel in het brandjes-blussen blijft. Als dit lang genoeg doorgaat (jaren) dan kunnen chronische klachten het resultaat zijn.

Mijn zelfontwikkeling en zelfonderzoek begon rond mijn 25e en tot op de dag van vandaag is dit wat mij bezig houdt en mij vooruit helpt.

Mijn overtuiging is dat bevrijding binnenin jezelf besloten ligt, het wordt daar immers ook ervaren. Net als alle andere ervaringen die jij in je leven ervaart, ze zijn van jou en alleen van jou.

Er zijn vele wegen naar binnen, en een holistische massage is hier één van.

Copyright 2020 Mioka - WordPress templaat en design door Nonstop Media