Over MIOKA

Micha Uspessij - Mioka Massagetherapeut

Mijn naam is Micha Uspessij, geboren in 1979, en oprichter van Mioka. De naam Mioka is opgebouwd uit letters van mijn naam en die van mijn dochters.

Sinds mijn 25e weet ik dat ik goed kan masseren. Na jaren zelfontplooiing en zelfonderzoek ben ik in 2018 op het punt gekomen te besluiten om van masseren mijn werk te maken en de massagepraktijk in Deventer te openen.
Ik geloof er echt in dat alles zijn tijd nodig heeft om tot een punt te komen welke nieuwe wegen openen.

Blij en trots dat ik op dit punt terecht ben gekomen en de overtuiging en visie heb kunnen ontwikkelen om mensen te kunnen helpen. Helpen om mensen naar hun eigen lichaam te leren luisteren.

Als kwaliteitscontroleur in het bedrijfsleven heb ik jarenlang ervaring opgedaan met het onderzoeken van bronoorzaken en uitzetten van preventieve acties. Deze ervaring sluit naadloos aan op mijn beroep als massage therapeut.

Ik ben van mening dat er veel wordt gezocht en gehandeld in oplossingen die symptoom bestrijdend zijn. De oorzaak niet aanspreken en teveel in het brandjes-blussen blijft. Als dit lang genoeg doorgaat (jaren) dan kunnen chronische klachten het resultaat zijn.

Tot op de dag van vandaag is zelfonderzoek wat mij bezig houdt en mij vooruit helpt.

Vanuit de visie en overtuiging dat alles met elkaar verbonden is, zowel in mij als buiten mij, kan ik er elke keer weer op berusten dat wat zich in mij afspeelt, ook buiten mij afspeelt.
Mijn overtuiging is dat bevrijding binnenin mijzelf besloten ligt, het wordt daar immers ook ervaren. Net als alle andere ervaringen die ik in mijn leven ervaar, ze zijn van mij en alleen van mij.

Ik masseer ook vanuit deze overtuigingen:
Jij bent diegene die jouzelf kan helen!

Afgelopen jaren ben ik in dit gevoel gesterkt door mij continu te laten inspireren door verschillende bronnen die mijn gevoel bevestigen en resoneert in mij:

  • De Holistische visie van mijn opleider in Holistische massagetherapie Positive Touch
  • De frisse mogelijkheden van mijn opleider in stoelmassages Esoterra
  • Jentien Keijzer voor het brengen van Gevoel wil gevoeld worden

Lezingen en bijeenkomsten van o.a.:

Boeken en teksten van en over o.a.:

En nog vele andere inspiratiebronnen, vraag mij er gerust naar als wij in gesprek zijn.

Er zijn vele wegen naar binnen, en holistische massage is hier één van.

Copyright 2020 Mioka - WordPress templaat en design door Nonstop Media