DUURZAME INZETBAARHEID VERHOGEN DOOR

Stoelmassage op het werk

Ondanks diverse maatregelen,
mist er toch iets in jullie preventie programma?

"Ik help bedrijven die veel werk vanuit het hoofd doen,
contact te maken met het lichaam en ontspanning te brengen op de werkvloer"

alt=""

Effectief investeren in de gezondheid van jouw bedrijf én medewerkers?

Als je wilt dat je bedrijf groeit en bloeit, is het belangrijk om te investeren in de gezondheid van je bedrijf én medewerkers. Een gezonde levensstijl voor jou en je medewerkers zorgt namelijk voor meer energie, een betere weerstand en minder kans op verzuim. Dit draagt weer bij aan een productieve werkomgeving en een goede sfeer op het werk.
Op die manier draag je als werkgever direct bij aan het rendement van je bedrijf!

Mioka draagt bij in het bevorderen van vitaliteit, betere doorstroming van energie, ontspanning, en lichaam en geest meer in balans te brengen.

Vitaliteit op het werk

Vitaliteit op het werk is belangrijk voor jouw bedrijf. Vitale werknemers zijn de sleutel tot een bloeiend bedrijf.
Mioka helpt jou om je werknemers te ontspannen en ontstressen door het aanbieden van een effectieve en toegankelijke manier om de vitaliteit te verbeteren, werkprestaties te bevorderen, klachten te verminderen en ze scherp en gemotiveerd te houden.
Op die manier draag je als werkgever direct bij aan het rendement van je bedrijf!

Mioka draagt bij in het bevorderen van vitaliteit, betere doorstroming van energie, ontspanning, en lichaam en geest meer in balans te brengen.

"Mijn missie is om bij te dragen aan het creëren van ruimte en verdieping voor gevoel, zodat jij tot de kern kunt komen van jouw klacht en vraagstuk"

Wat is een stoelmassage?

Een stoelmassage is een ontspanningsmassage die wordt uitgevoerd terwijl de ontvanger in een massagestoel zit.
Het is een kortere (15-30min) en meer specifieke vorm van massage dan een traditionele massage, en is meestal gericht op ontspanning van rug, nek en schouders.

Stoelmassages worden gegeven zonder het gebruik van oliën of lotions, en de masseur gebruikt specifiek gerichte drukpuntmassage technieken uit o.a. Shiatsu om de spieren te ontspannen. Ze worden vaak aangeboden op het werk als een manier om het ziekteverzuim te verminderen en het moreel van de werknemers te verbeteren.

Stoelmassage op het werk
Mioka stoelmassage op het werk

Steeds meer bedrijven ondervinden de effecten van een ontspannende stoelmassage op locatie

Duurzame inzetbaarheid

Ervaringen van mijn klanten

Mis jij een lichaamsgerichte schakel
in jullie duurzame inzetbaarheid pakket?

Duurzame inzetbaarheid

Mioka stoelmassages werken niet alleen ontspannend, het doet aanspraak op het grotere geheel, doordat men beter inzicht leert krijgen in  eigen patronen welke resulteren in klachten. Hierdoor is men beter in staat om zichzelf duurzamer in te zetten.

Niet alleen op het werk, ook daarbuiten zal dit resulteren in stroming binnen  zichzelf en de invloed hiervan buiten zichzelf.

Mioka Stoelmassages zijn van toegevoegde waarde aan jullie preventieve programma om ziekteverzuim te verminderen, bewust te worden van je eigen lichaam en daarmee stappen kunt zetten om de duurzame inzetbaarheid van jou, je collega’s en personeel te vergroten.

Lees meer over duurzaam inzetbaar in mijn blog artikel.

Bedrijfsmassage kan bij elk bedrijf

Stoelmassage op het werk is er voor elk bedrijf.
Mioka’s klanten weten uit ervaring dat massage op het werk een goede manier is om werkstress, lichamelijke klachten en werkdruk te verlichten. Deze massages worden ook zeer gewaardeerd vanwege de preventieve aard en behandeling van werk gerelateerde klachten, zoals hoge werkdruk, verkeerde werkhouding en vermindert werkplezier.

Kwaliteit

Overkoepelend aan de kwaliteit van Mioka stoelmassages, staat de borging dat ik erkend en gediplomeerd integraal holistisch massagetherapeut ben.
Aangesloten ben bij een beroepsvereniging, mijn werk uitvoer met beroeps-, aansprakelijkheid verzekering en aangesloten ben bij een geschillencommissie.

Om de kwaliteit van de massage en rust van de werknemer te waarborgen, kunnen er maximaal 4 personen per uur gemasseerd worden.

Laagdrempelig ontspannen op de werkvloer

Op verzoek vindt vooraf een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek plaats waarin we samen kijken welke dienst het beste in jullie situatie past.

Enkele keer
of
Periodiek?

Het kan allemaal!

 • Op het werk, Evenement, inspiratiedag, etc.
 • Max 3 personen per uur *
 • Omgeving stedendriehoek (Deventer, Apeldoorn, Zutphen),
  Raalte, Zwolle, Arnhem
 • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, incl. stoelmassage
  (max 2 personen)
 • Ook bij thuiswerkers thuis
 •  
 • * (Extra stoelmasseurs i.o. bij evenementen)

Veelgestelde vragen

Stoelmassage is een prachtige manier om stress te verminderen, ontspanning op de werkplek te bevorderen en (chronische) klachten te verlichten en voorkomen.
Voordeel van stoelmassage is o.a.:

 • massages die laagdrempelig zijn
 • kleine ruimte benodigd
 • neemt 15-30 minuten in beslag
 • effectief om stress en spanning te verminderen
 • toename in productiviteit en vitaliteit
 • algehele kwaliteit van het werk verbetering
 • positieve energie op de werkvloer

Bovendien kan stoelmassage bij beroepen met fysieke belasting de werkdruk helpen verlichten door de spieren te ontspannen zodat er weer meer werk verzet kan worden.

Door deze diversiteit aan toepassingen en brede inzetbaarheid kunnen stoelmassages een grote bijdrage leveren aan elk welzijnsprogramma op de werkplek.

Lees meer over duurzaam inzetbaar in mijn blog.

De werkplek kan een stressvolle omgeving zijn, en stoelmassage draagt er aan bij om stress te verminderen en ontspanning lichamelijk en geestelijk te bevorderen.
Het kan ook helpen de werknemer inzicht te laten krijgen in werkgerelateerde klachten en het risico op het ontwikkelen (chronische) klachten als gevolg van langdurig beeldschermwerk of een slechte werkhouding te verminderen.
Het is een duurzame manier om de inzetbaarheid van personeel te verbeteren door stress te verminderen en ontspanning te bevorderen.

Lees meer over duurzaam inzetbaar in mijn blog.

Een stoelmassage kan op heel veel locaties plaatsvinden, omdat er relatief weinig ruimte benodigd is. 6m2 is al voldoende.
Het kan zowel binnen bij bedrijven en instellingen, als buiten plaatsvinden.

Op een evenement, zoals personeelsdag, vitaliteitsdag of ander bedrijfsuitje zie je Mioka ook staan.

Een speciale stoel die is ontworpen om te worden gebruikt tijdens een massage. De stoel heeft een aantal unieke features die het gemakkelijk maken om een massage te krijgen en te kunnen ontspannen. De stoel kan worden ingesteld op verschillende hoogtes, zodat je nooit hoeft te strekken of bukken tijdens het masseren. Je zit normaliter met je rug naar de masseur toe op de stoel met je hoofd in de hoofdsteun zodat je rug, nek en schouder en arm gebieden makkelijk bereikbaar zijn.
Nee, voorbereiding is niet nodig. In een kort gesprek vooraf de stoelmassage bespreek ik wat ik ga doen en stem ik af of er gebieden zijn die aandacht nodig hebben, of waar je niet gemasseerd wilt worden.

Ja, je kunt je kleren aanhouden. Mogelijk wordt je gevraagd om je schoenen uit te doen, en als je veel lagen aan hebt, om een enkele uit/af te doen. Dit maakt de massage alleen maar effectiever en prettiger.

Een stoelmassage duurt maximaal 30 minuten. Dit is inclusief:
 • reiniging massagestoel
 • kort aandachtspunten gesprek met te masseren persoon
 • afstellen stoel te masseren persoon
 • 20 minuten stoelmassage

Wanneer jij je medewerkers stoelmassage aanbiedt als onderdeel van een ARBO-plan, dan valt dit binnen de vrije ruimte van de werkkostenregeling (WKR). Massage aanbieden vanuit een ARBO-plan kent geen maximum en kunt u onbeperkt aanbieden inclusief de fiscale voordelen.

Een stoelmassage kun je onder de volgende voorwaarden gericht vrijgesteld ter beschikking stellen, mits er aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

• De voorziening vloeit rechtstreeks voort uit het arbeidsomstandigheden beleid dat je voert op grond van de Arbeidsomstandighedenwet en maakt onderdeel uit van jouw arboplan.
• Jouw werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

Je kunt de gerichte vrijstelling ook toepassen als een stoelmassage buiten werktijd plaatsvindt.

Mioka heeft diensten verleent aan o.a.

Vraag meer informatie aan:

Openingstijden MIOKA:
Ma: 9u30-13u
Di: 9u30-18u
Wo: 8u-18u
Do: 8u-18u
Vr: 8u-18u

Keulenstraat 12 - 1.14
7418 ET
Deventer
06 12 71 59 29
info@mioka.nl

Dank voor het invullen!

Ik neem zo spoedig mogelijk
contact met je op

Warme groet,
Micha Uspessij
Mioka

alt=""

Geef het gewenste bedrag aan mij door en het adres waar de bon naartoe gestuurd dient te worden en ik zorg voor de rest ✨
MAIL of BEL je verzoek door.