Stoelmassage Raalte en omgeving

JOUW ONTSPANNINGSMASSAGE

Massagestoel_Mioka

Stoelmassage Raalte en omgeving

Wat is een stoelmassage?

Een stoelmassage is een relatief korte ontspanningsmassage van 20-30min, specifiek gericht op ontspanning van hoofd, nek, schouder, arm en rug en vindt plaats op een massagestoel (hierboven afgebeeld).

Een stoelmassage onderscheidt zich van andere massages, omdat het heel toegankelijke massages zijn met de volgende kenmerken: 

 • Je kunt in je eigen kleding op de massagestoel plaatsnemen.
 • Voor de massage is niet veel ruimte nodig.
 • Zeer flexibel op diverse locaties toe te passen is.

Stoelmassage op locatie, ontspanningsmassage aan huis, jouw masseur aan huis en verder...

Als stoelmasseur (en holistisch massage therapeut) ben ik jouw masseur aan huis, en zet ik mij in voor jou ontspanningsmassage aan huis en op zoveel meer plekken waar jij een stoelmassage op locatie kunt gebruiken:

 • Op je balkon
 • In de vrije natuur
 • Binnen je bedrijf
 • In je tuin
 • In de winkel
 • Naast de bouwlocatie
 • Op school
 • In het verzorgingstehuis
 • @Mioka praktijk Deventer
 • Etc…(bedenk maar waar je een stoelmassage op locatie wilt ontvangen…)

Stoelmassage bij thuiswerkers thuis

Heb jij thuiswerkers?
Jouw thuiswerkers kun je ook de mogelijkheid geven om een stoelmassage bij hen thuis te ontvangen.
De Mioka bakfiets wordt ingeladen met de massagestoel en ik kom op de afgesproken tijd ben hen thuis langs.

In te schakelen in omgeving Raalte en stedendriehoek regios van Deventer, Zutphen, Apeldoorn.

Bedrijfs stoelmassages
voor duurzame inzetbaarheid

Heb je behoefte aan het verminderen van je ziekteverzuim binnen je bedrijf en ben je op zoek naar preventieve maatregelen? Mioka kan hier een bijdrage in leveren door regelmatig stoelmassages te geven.

Duurzame inzetbaarheid

Er wordt gewerkt vanuit de visie dat alles in verbinding staat met elkaar.
Binnen jou en buiten jou, verleden, heden en toekomst.

Mioka stoelmassages vinden vooral plaats binnen bedrijven, instellingen en bij thuiswerkers thuis. Als particulier ben je ook welkom om een stoelmassage te boeken.

Lichamelijke klachten, zeker chronische klachten, zijn niet op zichzelf staand. Lichamelijke klachten staan in verbinding met invloeden binnen en buiten jou, en hebben hun ankers in het verleden, welke zich uitten in jou gedrag in het heden en de beslissingen die je wilt maken voor de toekomst. 

Het is wie jij bent en hoe jij handelt, ook in werksituaties. Het is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook al zie je werk en privé misschien als gescheiden, en wil je het gescheiden houden.

Je lichaam blijft continu signalen geven om ernaar te luisteren, ook tijdens je werk!

Lang genoeg doorgaan met ‘niet luisteren naar je lichaam’ zorgt voor spanning, stress, ziekte en andere (chronische) aandoeningen.

Is een stoelmassage voor ons?
Wat kan een stoelmassage bijdragen?

Mioka stoelmassages werken niet allen ontspannend, het doet aanspraak op het grotere geheel, doordat men beter inzicht leert krijgen in  eigen patronen welke resulteren in klachten. Hierdoor is men beter in staat om zichzelf duurzamer in te zetten.

Niet alleen op het werk, ook daarbuiten zal dit resulteren in stroming binnen  zichzelf en de invloed hiervan buiten zichzelf.

Mioka Stoelmassages zijn van toegevoegde waarde in jullie preventieve maatregelen pakket om ziekteverzuim te minimaliseren en de duurzame inzetbaarheid van jou, je collega’s en personeel te vergroten.

Alles staat in verbinding met elkaar! Een ontspannen jij resulteert in een meer ontspannen omgeving!

Een Mioka stoelmassage op het werk duurt 20 tot 30 minuten per werknemer.

Om de kwaliteit van de massage en rust van de werknemer te waarborgen, kunnen er 2 personen per uur gemasseerd worden.

Kwaliteit

Overkoepelend aan de kwaliteit van Mioka stoelmassages staat de borging dat ik erkend holistisch massage therapeut ben, met bijbehorende scholing, mijn werk uitvoer met beroeps-, aansprakelijkheid verzekering, en aangesloten ben bij een geschillencommissie.

Stoelmassage_op_locatie

Fiscaal voordeel door werkkostenregeling:

Wanneer u uw medewerkers stoelmassage aanbiedt als onderdeel van een ARBO-plan, dan valt dit binnen de vrije ruimte van de werkkostenregeling (WKR). Massage aanbieden vanuit een ARBO-plan kent geen maximum en kunt u onbeperkt aanbieden inclusief de fiscale voordelen.

Een stoelmassage kunt u onder de volgende voorwaarden gericht vrijgesteld ter beschikking stellen, mits er aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

• De voorziening vloeit rechtstreeks voort uit het arbeidsomstandigheden beleid dat u voert op grond van de Arbeidsomstandighedenwet en maakt onderdeel uit van uw arboplan.
• Uw werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

Van het standpunt dat de massage tijdens werktijd moet plaatsvinden, is afgestapt. U kunt de gerichte vrijstelling ook toepassen als een stoelmassage buiten werktijd plaatsvindt.

Leonard Springerlaan 326
7424 DE
Deventer
06 12715929
info@mioka.nl

Openingstijden MIOKA:
Ma: 9u30-14u
Di: 9u30-20u
Wo: 8u-20u
Do: 8u-20u
Vr: 8u-16u

Copyright 2021 Mioka - Design door Nonstop Media