Diensten en

Holistische massage – Introductiesessie
€75,- | Sessieduur 75-90 minuten

De introductiesessie is ervoor om te bepalen of de holistische visie en integrale massage bij jou past. We nemen jouw vraag of klacht op en verkennen ons contact. Na afloop evalueren we de sessie en plannen we eventuele vervolgsessies in.

 

Holistische massage therapie – Vervolgsessies
€75,- | Sessieduur 75 minuten

In vervolgsessies gaan we verder in op thema’s die er op dat moment spelen. Lichamelijke klachten hebben vaak een dieper liggend thema als oorzaak.
Tijdens deze sessies wordt er meer klachtgericht gewerkt, door te onderzoeken wat je lichaam jouw precies wil vertellen.

Jouw gevoel wil gevoeld worden.
Vanuit dat uitgangspunt zul je ontdekken dat je lichaam constant signalen afgeeft die antwoord geven op vragen die oorzaak zijn tot jouw lichamelijke klachten.
De vervolgsessies nodigen je uit om bij deze gevoelens te komen en te ervaren wat je lichaam tegen je wilt vertellen.

 

Bedrijfs Stoelmassage – Introductie
€150,- | excl. BTW, excl. evt. reiskosten

Om een indruk te krijgen hoe bedrijfs stoelmassages een bijdrage kunnen leveren binnen jouw bedrijf, biedt Mioka een kennismaking aan.
Tijdens deze kennismaking kunnen tot 4 personen gemasseerd worden (2 personen per uur) en volgt er naderhand een evaluatiegesprek waarin de ervaringen gedeeld kunnen worden.
De kennismaking is vrijblijvend en kan na een bezinningsperiode besloten worden of deze stoelmassages vaker plaats zullen vinden.

 

Bedrijfs Stoelmassages – op locatie
€75,- per uur | excl. BTW, excl. evt. reiskosten

De stoelmassages zijn relatief korte massages van 15-30 minuten en specifiek gericht op ontspanning van hoofd, nek, schouder, arm en rug.

Ook dan wordt gemasseerd vanuit holistische visie en het uitgangspunt dat gevoel, gevoeld wil worden.
Vanuit dat uitgangspunt zul je ontdekken dat je lichaam constant signalen geeft die van je vragen hiernaar te luisteren. Door bewust te luisteren naar wat je lichaam je wil vertellen zul je zelf antwoord kunnen geven op de vragen die zich uiten in jouw lichamelijke klachten.

Je kan stoelmassages boeken per dagdeel. En ik behandel ca. 3 mensen per uur.

De reiskosten worden berekend aan de hand van de reisduur.

Particuliere stoelmassages zijn ook in te boeken bij de praktijk in Deventer. Op locatie is in overleg ook mogelijk.

Copyright 2020 Mioka - WordPress templaat en design door Nonstop Media