Visie van Mioka

Visie_mioka_holistische_massage_deventer

Mijn naam is Micha Uspessij, geboren in 1979, holistisch massage therapeut en oprichter van Mioka. De naam Mioka is opgebouwd uit letters van mijn naam en die van mijn dochters.

Als kwaliteitscontroleur in het bedrijfsleven heb ik jarenlang ervaring opgedaan met het onderzoeken van bronoorzaken en uitzetten van preventieve acties. Deze ervaring sluit naadloos aan op mijn beroep als massage therapeut.

Ik ben van mening dat er veel wordt gezocht en gehandeld in oplossingen die symptoom bestrijdend zijn. De oorzaak niet aanspreken en teveel in het brandjes-blussen blijft. Als dit lang genoeg doorgaat (jaren) dan kunnen chronische klachten het resultaat zijn.

Vanuit de overtuiging en visie die ik door de jaren heen heb kunnen ontwikkelen ben ik in 2019 op het punt gekomen om de praktijk voor holistische massage in Deventer  te openen en mijn bijdrage kan leveren om mensen verder te kunnen helpen. Mensen te kunnen begeleiden in hun onderzoek naar het opmerken, luisteren en voelen van de signalen van hun eigen lichaam en wat deze willen vertellen.

Niet alleen als holistisch massage therapeut blijf ik mij ontwikkelen, tot op de dag van vandaag is zelfonderzoek wat mij bezig houdt en mij vooruit helpt.

Visie:

Vanuit de visie en overtuiging : alles is met elkaar verbonden, zowel in mij als buiten mij, kan ik er elke keer weer op berusten dat wat zich in mij afspeelt, ook buiten mij afspeelt.
Mijn overtuiging is dat bevrijding binnenin mijzelf besloten ligt, het wordt daar immers ook ervaren. Net als alle andere ervaringen die ik in mijn leven ervaar, ze zijn van mij en alleen van mij.

Ik masseer als massage therapeut ook vanuit deze overtuigingen:
Jij bent diegene die jouzelf kan helen!

Je staat niet alleen in het leven, je staat in verbinding met jezelf, alles en iedereen om je heen, verleden, heden en toekomst.

Het is je conditionering vanuit het verleden en ontstane overtuigingen die ervoor zorgen dat je vast komt te zitten. Oude verdedigingsmechanismen die vroeger hun werk goed hebben gedaan door je te beschermen, welke nu niet meer positief bijdragen aan de persoon die je nu bent, en hoort te zijn.

Deze conditionering mag gaan de-conditioneren, door jezelf te ont-wikkelen (het afdoen van je oude patronenen, conditioneringen en overtuigingen), en jezelf af te vragen of het (nog) wel klopt hoe jij het leven ervaart.

Afgelopen jaren ben ik in dit gevoel gesterkt door mij continu te laten inspireren door verschillende bronnen die mijn gevoel bevestigen en resoneert in mij:

  • De Holistische visie van mijn opleider in Holistische massagetherapie Positive Touch
  • De frisse mogelijkheden van mijn opleider in stoelmassages Esoterra
  • Jentien Keijzer voor het brengen van Gevoel wil gevoeld worden

Lezingen en bijeenkomsten van o.a.:

Boeken en teksten van en over o.a.:

Er zijn vele wegen naar binnen, en holistische massage is hier één van

In goede handen bij Mioka

CATvirtueelschild
Aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten
Gatvirtueelschild_2021
Aangesloten bij Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten. Verzekerd u en MIOKA van hulp bij geschillen.
BAT-Logo
Verzekerd bij Beroepsverzekeraar Alternatief Therapeuten. Beroeps-, bedrijfs- en productaansprakelijkheid verzekering met volledige Wkkgz dekking.
BvS logo
Aangesloten bij Beroepsvereninging voor Stoelmaseurs (BvS)

Leonard Springerlaan 326
7424 DE
Deventer
06 12 71 59 29
info@mioka.nl

Openingstijden MIOKA:
Ma: 9u30-14u
Di: 9u30-18u
Wo: 8u-18u
Do: 8u-18u
Vr: 8u-16u

Copyright 2021 Mioka - Design door Nonstop Media

Fijn dat je Contact opneemt!

Vul onderstaande gegevens in en ik beantwoord je zsm.

Mioka contact gegevens