Visie van Mioka

Visie van Mioka

Mijn naam is Micha Uspessij, geboren in 1979, holistisch massage therapeut en oprichter van Mioka. De naam Mioka is opgebouwd uit letters van mijn naam en die van mijn dochters.

Als kwaliteitscontroleur in het bedrijfsleven heb ik jarenlang ervaring opgedaan met het onderzoeken van bronoorzaken en uitzetten van preventieve acties. Deze ervaring sluit naadloos aan op mijn beroep als holistisch massagetherapeut.

Ik ben van mening dat er veel wordt gezocht en gehandeld in oplossingen die symptoom bestrijdend zijn. Oplossingen, die de oorzaak niet aanspreken en teveel in het brandjes-blussen blijft. Als dit lang genoeg doorgaat (jaren) dan kunnen chronische klachten het resultaat zijn.

Vanuit de overtuiging en visie die ik door de jaren heen heb kunnen ontwikkelen ben ik in 2019 op het punt gekomen om de praktijk voor holistische massage in Deventer  te openen en mijn bijdrage kan leveren om mensen verder te kunnen helpen. Mensen te kunnen begeleiden in hun onderzoek naar het opmerken, luisteren en voelen van de signalen van hun eigen lichaam en wat deze willen vertellen.
Dat je lichaam je van alles wil vertellen, en dat verlichting van klachten begint bij het luisteren naar deze signalen. Van daaruit kun je stappen gaan zetten om structureel te werken aan het verlichten van je klachten, met helderheid op de oorzaak.

"Mijn missie is om bij te dragen aan het creëren van ruimte en verdieping voor gevoel, zodat jij tot de kern kunt komen van jouw klacht en vraagstuk"

Specialisatie

Slaap heeft mij altijd al gefascineerd.
Heb zelf in grote mate last van nachtmerries gehad, en ben mijzelf rond mijn 25e gaan verdiepen in lucide dromen. Door mij bewust te worden van mijzelf in dromen, kan ik deze ook sturen en zodoende de nachtmerries richting geven waar ik niet meer angstig van wordt.

Door deze fascinatie van slaap ben ik mij gaan specialiseren in het behandelen van cliënten met slaapproblemen, en met name slaapapneu.
Slaapproblematiek heeft vaak verband met dat wat zich overdag voordoet. Hoe jouw dag zich vormt heeft alles te maken met hoe jij je dag ervaart, en hoe jij met deze ervaringen omgaat.

Ik help cliënten dit te onderzoeken en zelf oplossingsgericht stappen te kunnen zetten nadat er inzicht is verkregen hoe en waarom zij op een bepaalde manier met situaties omgaan.

Mioka specialisatie
Mioka visie holistische massage Deventer

Mioka kijk op de mens

Vanuit de visie en overtuiging : alles is met elkaar verbonden, zowel in mij als buiten mij, kan ik er elke keer weer op berusten dat wat zich in mij afspeelt, ook buiten mij afspeelt.
Mijn overtuiging is dat bevrijding binnenin mijzelf besloten ligt, het wordt daar immers ook ervaren. Net als alle andere ervaringen die ik in mijn leven ervaar, ze zijn van mij en alleen van mij.

Ik masseer als massage therapeut ook vanuit deze overtuigingen:
Jij bent diegene die jouzelf kan helen!

Je staat niet alleen in het leven, je staat in verbinding met jezelf, alles en iedereen om je heen, verleden, heden en toekomst.
Het is je conditionering vanuit het verleden en ontstane overtuigingen die ervoor zorgen dat je stugger wordt, minder flexibel en minder stroming ervaart. Oude verdedigingsmechanismen die vroeger hun werk goed hebben gedaan door je te beschermen, welke nu niet meer positief bijdragen aan de persoon die je nu bent, en hoort te zijn.

Deze conditionering mag gaan de-conditioneren, door jezelf te ont-wikkelen (het afdoen van je oude patronenen, conditioneringen en overtuigingen), en jezelf af te vragen of het (nog) wel klopt hoe jij het leven ervaart.

Afgelopen jaren ben ik in dit gevoel gesterkt door mij continu te laten inspireren door verschillende bronnen die mijn gevoel bevestigen en resoneert in mij

Scholing

  • De Holistische visie van mijn opleider in Holistische massagetherapie Positive Touch
  • De frisse mogelijkheden van mijn opleider in stoelmassages Esoterra
  • Jentien Keijzer voor het brengen van Gevoel wil gevoeld worden
  •  
  •  
  •  
  •  

Boeken en teksten van en over o.a.

Mioka holistische massage
Er zijn vele wegen naar binnen, en holistische massage is hier één van
- Mioka -

In goede handen bij Mioka

alt=""
Aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten
alt=""
Aangesloten bij Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten.
Verzekerd u en MIOKA van hulp bij geschillen.
BAT-Logo
Verzekerd bij Beroepsverzekeraar Alternatief Therapeuten.
Beroeps-, bedrijfs- en productaansprakelijkheid verzekering met volledige Wkkgz dekking.
BvS logo
Aangesloten bij Beroepsvereninging voor Stoelmaseurs (BvS)

Mioka heeft diensten verleent aan o.a.

Keulenstraat 12 - 1.14
7418 ET
Deventer
06 12 71 59 29
info@mioka.nl

Openingstijden MIOKA:
Holistische massagetherapie Deventer
Ma: 9u30-13u
Di: 9u30-18u
Wo: 8u-18u
Do: 8u-18u
Vr: 8u-18u

KVK: 76484459
Webdesign Mioka 2023
Logo design Nonstop Media

Nieuwsbrief