Visie van Mioka

Visie van Mioka

Mijn naam is Micha Uspessij, geboren in 1979, holistisch massage therapeut en oprichter van Mioka. De naam Mioka is opgebouwd uit letters van mijn naam en die van mijn dochters.

Vanuit de overtuiging en visie van Mioka die ik door de jaren heen heb kunnen ont-wikkelen ben ik in 2019 op het punt gekomen om de praktijk voor holistische massage in Deventer  te openen en mensen te begeleiden in hun onderzoek naar het opmerken, luisteren en voelen van de signalen van hun eigen lichaam en wat deze vertellen.

Dat je lichaam je van alles vertelt, en dat verlichting van klachten begint bij het luisteren naar deze signalen. Van daaruit ga je stappen zetten om structureel te werken aan het verlichten van je klachten, met helderheid op de oorzaak.

"Het is Mioka's missie om bij te dragen aan het creëren van ruimte en verdieping voor gevoel, zodat jij tot de kern kunt komen van jouw klacht en vraagstuk"

Specialisatie:
Luisteren naar de signalen van het lichaam

Ik weet hoe het is om niet in contact te zijn met mijzelf. Een leven te leven die (onbewust) bestaat uit het vermijden van conflicten, weg te lopen uit moeilijke situaties, boos te worden, geïrriteerd zijn, mijzelf klein en onzichtbaar of juist groter te maken als het mij te moeilijk wordt.

Het gevolg door op deze manieren de problemen uit de weg te gaan is, dat ik niet in contact kom met mijzelf en daarmee voorkom dat ik mijn leven leef in verbinding met mijzelf en iedereen om mij heen. Het zorgt ervoor dat wat ik wil doen in mijn leven, slechts half of niet af komt omdat ik overal omheen wandel. Het kan er zelfs voor zorgen dat ik niet kan voelen wat ik eigenlijk wel wil.

Oude overtuigingen doen hier hun werk, en dat op te zoeken en echt te zien wat het wilt zeggen, dat heb ik geleerd door lichaamswerk en ademhalingswerk. Mijzelf te leren zien als de persoon die ik ben. Iemand die zijn bijdrage kent en betekenis geeft aan een mooiere wereld!

Tijdens een sessie geef ik ondersteuning aan jouw proces door gebruik te maken van ademwerk, technieken en basiskennis uit o.a. Haptonomie, Shiatsu, Guasha, Deep tissue massage, chakra massage. Mijn therapeutische vaardigheden en holistisch uitgangspunt ondersteunen ons in het geven van een veilige bedding om dieper te kunnen zakken in je lichaam.

Mioka specialisatie
Mioka missie

Liefde is. (punt)

Altijd in volledigheid aanwezig, ongekleurd, zonder oordeel en de waarheid (Geïnspireerd en geïnterpreteerd uit: Korinthiërs 13).

Wij zouden geen mensen zijn als wij niet onze eigen kleur en interpretatie geven aan alles, ook liefde.
Wij zouden geen mensen zijn als dat waar wij ons van weten af te scheiden (liefde) niet onze grootste leerles zou zijn om ons weer mee te verbinden, en elk moment aangereikt krijgen om die band te maken, vernieuwen en ervaren.

Liefde is de bron, en jouw band met deze liefde is uniek, dat maakt ons uniek als individu.
Ieder heeft zijn eigen weg te gaan om zijn band met liefde weer te vinden, te vernieuwen en te delen met de wereld om je heen.
Jij bent de enige die de liefde in jouw waarheid kleur geeft.

Ook privé probeer ik mijn band met de liefde te vinden en aanwezig te laten zijn. Dit gaat lang niet altijd zoals ik wil. Afscheiding van liefde weet altijd wel zijn weg te vinden (frustratie, boosheid, verdriet, angst, schuld, etc.) en onlosmakelijk daarmee verbonden is ook weer de weg terug naar liefde.

Wanneer je afgescheidenheid mag waarnemen (voor waar aannemen), dan is de weg terug naar liefde héél dichtbij.

In mijn werk als therapeut gebruik ik lichaamswerk, met name massage en ademwerk, om je naar die afgescheidenheid te brengen en precies daar te begeleiden waar de weg terug naar liefde zich laat zien.
De spannende plekken van je lichaam, daar waar stress, pijn, verdriet, angst aanwezig is en daar waar leven niet meer vloeiend stroomt door de blokkades die opgetrokken zijn.
Waar je diep van binnen weet dat je daar wezen moet en van alles inzet om die pijnlijke plek te vermijden.

Je staat niet alleen in het leven, je staat in verbinding met jezelf, alles en iedereen om je heen, verleden, heden en toekomst.
Het is je conditionering vanuit het verleden en ontstane overtuigingen die ervoor zorgen dat je stugger wordt, minder flexibel en minder stroming ervaart. Oude verdedigingsmechanismen die vroeger hun werk goed hebben gedaan door je te beschermen, welke nu niet meer positief bijdragen aan de persoon die je nu bent, en hoort te zijn.

Deze conditionering mag gaan de-conditioneren, door jezelf te ont-wikkelen (het afdoen van je oude patronenen, conditioneringen en overtuigingen), en jezelf af te vragen of het (nog) wel klopt hoe jij het leven ervaart.

Ik laat mij continu laten inspireren door verschillende bronnen die mijn gevoel bevestigen en in mij resoneren

Scholing

  • De visie van Mioka heeft zich ontwikkeld door mijn opleider in holistische massage Positive Touch
  • De frisse mogelijkheden van mijn opleider in stoelmassages Esoterra
  • Jentien Keijzer voor het brengen van Gevoel wil gevoeld worden
  •  
  •  
  •  
  •  

Boeken en teksten van en over o.a.

Mioka holistische massage
Er zijn vele wegen naar binnen, en holistische massage is hier één van
- Mioka -

In goede handen bij Mioka

alt=""
Aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten
alt=""
Aangesloten bij Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten.
Verzekerd u en MIOKA van hulp bij geschillen.
BAT-Logo
Verzekerd bij Beroepsverzekeraar Alternatief Therapeuten.
Beroeps-, bedrijfs- en productaansprakelijkheid verzekering met volledige Wkkgz dekking.
BvS logo
Aangesloten bij Beroepsvereninging voor Stoelmaseurs (BvS)

Mioka heeft diensten verleent aan o.a.

Keulenstraat 12 - 1.14
7418 ET
Deventer
06 12 71 59 29
info@mioka.nl

Openingstijden MIOKA:
Ma: 9u30-13u
Di: 9u30-18u
Wo: 8u-18u
Do: 8u-18u
Vr: 8u-18u

KVK: 76484459
Webdesign Mioka 2024
Logo design Nonstop Media

alt=""

Geef het gewenste bedrag aan mij door en het adres waar de bon naartoe gestuurd dient te worden en ik zorg voor de rest ✨
MAIL of BEL je verzoek door.